Hvem er vi?

Joan Lindbjerg Hansen
Joan er vandværkernes regnskabskyndige, der hjælper ethvert vandværk med et stort engagement. Hun er kendt for at sige tingene som de er og forklarer med en engels tålmodighed - også den 10. gang. Joan har mere end 15 års erfaring med administration af vandværker.

Hendes opgaver dækker meget bredt, lige fra bogføring til udsendelse af betalingspåmindelser.

Kort sagt en kvinde med benene så solidt plantet i den jyske muld, at grundvandet kildrer under hendes fødder. Og så har hun i øvrigt overtaget Kontorhjælpen's Vandværksadministration i 2014.

 

Tina Handberg
Tina er ofte den første du møder i telefonen. Hun er smilende og oprigtig, og så er hun rigtig god til at lytte og har en udpræget god noteteknik.

Her er ingen ting overladt til tilfældighederne.

Udover telefonhenvendelserne behandler Tina flytteopgørelser og rykkere. 


Mona Lindbjerg
Mona er limen der holder sammen på kontoret, både når hun sørger for frokosten og smitter alle med sit gode humør. Mona er jyde når de er bedst. Der er ikke lagt låg på dialægten og man ved at når man har en aftale med Mona - så har man en aftale.

Hoveddelen af arbejdet består i at finde og sortere bilag. Det er også hende der kontakter dig, hvis der mangler et bilag eller to.

Ved personlig henvendelse er det ofte Mona der byder velkommen til kontoret og sørger for kaffen til gæsterne.

Ved spidsbelastninger tager hun gerne imod besked på telefonen, ligesom hun sorterer og sender post nårårsaflæsningerne skal sendes ud.